Cookie beleid svo vv Pinkenberg

De website van svo vv Pinkenberg is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Hieronder een overzicht van de noodzakelijke en optionele cookies waar je toestemming voor kunt geven. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Binnen de site worden er op dit moment geen analytische cookies gebruikt.

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van:

  • vv Pinkenberg,
  • Pinkenberg 4,
  • 6891 DM, Rozendaal,

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 90286138.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het belangrijk dat wij zorgvuldig omgaan met die persoonsgegevens. Hieronder ziet u welke gegevens wij van u vastleggen. En waarom.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereen-

komst.

·        Voornaam

·        Achternaam

·        Adres

·        Geboortedatum

·        Telefoonnummer

·        E-mail adres

Bij minderjarigen:

·        Idem van een of beide ouders

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

NVT

Administratie

·        Voornaam

·        Achternaam

·        Adres

·        Telefoonnummer

·        E-mail adres

·        Bankgegevens

·        Betaalgegevens

Bij minderjarigen:

·        Idem van een of beide ouders

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

·        Belastingdienst

·        Accountant

·        Boekhouder

·        KNVB

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

·        Voornaam

·        Achternaam

·        E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst 

Zolang als men aangemeld is.

 

Beeldmateriaal

·        Voornaam

·        Achternaam

·        Geboortedatum

·        Teaminformatie

·        Foto

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

·        Websites

·        Social Media

Cookies

Onze website is gebouwd conform de Europese cookiewetgeving. De host, Voetbal Assist, ziet erop toe dat de Nederlandse en Europese regelgeving gevolgd wordt. Voetbal Assist is een organisatie met veel voetbalclubs als lid.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Wij verkopen uw persoonsgegevens uiteraard niet aan derden. Uw registratie als lid van vv Pinkenberg houdt automatisch in dat uw gegevens gedeeld worden met de KNVB. Dit omdat u als lid bijna altijd ook automatisch bondslid wordt. U wordt bondslid als u wedstrijden gaat spelen, als official optreedt of een officiële geregistreerde functie binnen de club vervult. Denk aan:

  • Scheidsrechter
  • Administratie
  • Trainer
  • Coach
  • Vertrouwenspersoon
  • Bestuur

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

Uw gegevens zijn van u en blijven van u. U hebt altijd de mogelijkheid om in te zien welke gegevens we van u verwerken, de gegevens te laten corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast kun u uw toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens door ons. Als u dat wilt versturen wij uw gegevens in een computerbestand naar u of naar een door u aangewezen organisatie.

Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdracht van persoonsgegevens, intrekking van gegeven toestemming of het maken van bezwaar tegen de verwerking van de gegevens kunt u sturen naar: secretaris@vvpinkenberg.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met dit verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart zodat deze gegevens niet door derden kunnen worden onderschept. We reageren binnen vier weken op een verzoek.

Beveiliging persoonsgegevens

Vv Pinkenberg treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar als we daar toestemming voor hebben van diegene met die het ouderlijk gezag is belast. Door persoonsgegevens ter verwerking aan ons aan te bieden verklaart u ten minste 16 jaar oud te zijn of voor de verwerking toestemming te hebben van ouders of andere personen met het ouderlijk gezag. Als we constateren dat een persoon in ons bestand jonger is dan 16 jaar en voor de verwerking niet is ingestemd door een persoon met het ouderlijk gezag dan verwijderen we de persoonsgegevens.

Mocht u aanwijzingen hebben dat wij zonder toestemming van de bevoegde persoon persoonsgegevens van een persoon jonger dan 16 verwerken, neem dan contact met ons op via secretaris@vvpinkenberg.nl zodat wij de betreffende gegevens kunnen verwijderen.

Links naar andere websites en Social Media

De website kan links naar andere websites en Social Media bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites en de Social Mediakanalen van de vv Pinkenberg. Andere websites en Social Media kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Verkoopacties

De Vereniging neemt incidenteel deel aan acties om additionele fondsen ten bate van de Vereniging te werven. Hiervoor kunt u door leden van vv Pinkenberg telefonisch worden benaderd, met de vraag om deel te nemen aan die specifieke actie. U zult hiertoe nooit door derden uit naam van vv Pinkenberg worden benaderd. Voor deze acties gebruiken we uw naam en telefoonnummer. Aangezien dergelijke acties strikt genomen niet onder de uitvoering van de overeenkomst vallen, willen wij dit toch graag expliciet onder uw aandacht brengen. Het is volledig vanzelfsprekend dat u op geen enkele manier verplicht bent om aan een dergelijke actie deel te nemen. Mocht u niet benaderd willen worden voor zo’n actie, laat dat dan even weten via secretaris@vvpinkenberg.nl.

Besluit u om deel te nemen aan zo’n actie, dan gaat u daartoe een overeenkomst aan met de organisator van die actie en vallen uw persoonlijke gegevens vanaf het moment van overeenkomst onder diens privacybeleid.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. De Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring met regelmaat te raadplegen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij gebruiken persoonsgegevens niet voor geautomatiseerde besluiten. Dit spreekt uiteraard voor zich, maar wij zijn verplicht om het te vermelden.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

  • Verantwoordelijke: Engel Muller
  • E-mail: secretaris@vvpinkenberg.nl

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!